مشاوره روانشانسي ذهن نو
مركز مشاوره ذهن نو برترين مركز مشاوره روانشناسي در زمينه هاي مختلف روانشناسي از جمله مشاوره خانواده، ازدواج، كودك، طلاق، خيانت، نوجوان، بلوغ، جنسي و سكس تراپي ، ترك اعتياد، اختلات رواني و شخصيت و ... مي باشد.

آشتي با همسر بعد از كلي دعوا براي هر كسي كار آساني نيست. دعوا و قهر مخصوصا با همسر يكي از پرتنش‌ترين رويدادهاي زندگي مي‌باشد كه همه افراد آن را تجربه مي‌كنند و امري گريزناپذير است. با اين حال آشتي كردن بعد از يك دعواي سخت و طولاني نيز با مشكلاتي همراه است چراكه بسياري از افراد پيش قدم شدن براي آشتي را نشانه ضعف مي‌دانند و در عين حال از قهر و دوري نيز عذاب مي‌كشند.

اين باورهاي غلط باعث مي‌شود تا مشكلات ميان زوجين بيش از قبل شده و حتي به طلاق نيز منجر گردد. از همين رو در بسياري از مواقع زوجين از مشاورين در اين زمينه سوال مي‌پرسند و به دنبال راهكاري براي حل اين مشكل هستند. در همين راستا، ما نيز به نوبه خود در ادامه تلاش كرده‌ايم تا موانع پيش رو را شناسايي كرده و راهكارهايي در اين زمينه در اختيارتان قرار دهيم پس همراه ما باشيد.

منبع: آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا چگونه ممكن است؟

آشتي با همسر بعد از كلي دعوا

 

دعوا و اختلاف نظر در هر رابطه‌اي پيش مي آيد. همين تفاوت نظرهاست كه موجب پيشرفت شما مي شود. پس از اين كه دعوايي پيش آمده ناراحت نباشيد. در عوض به اين بيانديشيد كه علت و ريشه هاي اين اختلافات چيست و چطور مي توان از آن جلوگيري كرد. ما حق نداريم هر كاري در دعوا بكنيم و انتظار داشته باشيم همسرمان بعدا آن را ببخشد. پس حتي اگر اختلافاتي هم داريد كه تبديل به چالش شد

عقايد غلط پيرامون آشتي با همسر

شايد اين موضوع براي شما نيز اتفاق افتاده باشد كه باوجود تمايل به آشتي با همسر بعد از قهر احساس كنيد كه نمي‌توانيد اين كار را انجام دهيد يا دائماً منتظر باشيد كه همسرتان براي ترميم ارتباط پيش قدم شود. باورهاي غلطي در مورد آشتي كردن وجود دارند كه باعث مي‌شوند شما نتوانيد ارتباط خود را از سر بگيريد و هر روز فاصله بيشتري را ميان خود و همسرتان احساس نماييد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

پيش قدم شدن براي آشتي وظيفه من نيست!

بسياري از زوجين فكر مي‌كنند در زندگي مشترك تنها مرد يا تنها زن بايد براي آشتي كردن پيش قدم شود. همين مسئله باعث مي‌شود كه حتي وقتي مطمئن هستند اشتباهي انجام داده‌اند منتظر بمانند تا فرد مقابل براي گفت‌وگو پيش قدم شود. همواره اين نكته را به خاطر بسپاريد كه آشتي كردن رفتاري مرتبط با جنسيت نيست.

در واقع اينكه بگوييم مرد معذرت خواهي نمي‌كند يا زن منت كشي نمي‌كند نشان دهنده اين است كه درك درستي از آشتي كردن نداريم. آشتي كردن آغاز راهي است كه نشان مي‌دهد شما براي ارتباط ميان خود ارزش قائليد و حاضريد براي بهبود آن كاري انجام دهيد.

آشتي كردن با همسر مهر تأييدي بر رفتار غلط فرد مقابل است!

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود افراد براي آشتي با همسر اقدام نكنند اين است كه فكر مي‌كنند با آشتي مهر تأييدي بر رفتارهاي غلط فرد مقابل خود مي‌زنند. اين در حالي است كه آشتي يعني باز كردن باب گفت‌وگو و تلاش براي حل مشكلات پيشين. اگر آشتي كردن به شيوه درستي انجام شود اين پيغام را به فرد مقابل مي‌رساند كه شما با وجود همه مشكلات تمايل به ادامه ارتباط داريد و درعين‌حال رفتارهاي غلط را نيز تأييد نمي‌كنيد.

مشكلات با آشتي حل نمي‌شوند

برخي افراد انتظار دارند همين كه براي آشتي اقدام كردند همه مشكلات به دست فراموشي سپرده شوند و زندگي به بهترين حالت خود بازگردد. درحالي‌كه در واقعيت اغلب چنين اتفاقي نمي‌افتد چراكه آشتي كردن ابتدايي‌ترين گامي است كه شما براي حل مشكلات برمي‌داريد و اين هرگز به‌تنهايي كافي نيست. تجربه بحران‌هايي نظير خيانت زناشويي باوجود آشتي با همسر همچنان مي‌توانند به دو طرف ضربه بزنند و كيفيت زندگي زناشويي را تحت تأثير قرار دهند.

در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه بتوانيد از متخصص براي بهبود اوضاع خود كمك بگيريد و رابطه خود را التيام ببخشيد. زوج درمانگران ازجمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند تا حد زيادي در رفع اين مشكلات به شما كمك كنند.

آشتي كردن با همسرم غرور مرا جريحه دار مي‌كند

بسياري از افراد به‌خصوص مردان احساس مي‌كنند آشتي كردن به معناي ضعف است و اين مسئله غرور آن‌ها را جريحه دار مي‌كند؛ اما لازم است بدانيد آشتي كردن يا حتي تلاش براي عذرخواهي نشان‌دهنده پختگي فرد است كه به او كمك مي‌كند براي رابطه اولويت و ارزش قائل شده و براي حل آن از احساسات شخصي نظير غرور عبور نمايد. بااين‌حال براي اينكه ازنظر رواني تحت فشار كمتري قرار بگيريد لازم است روش‌هاي درست آشتي كردن را بشناسيد و در موقعيت و زمان مناسب براي آن اقدام كنيد.

راهكارهاي مناسب براي آشتي با همسر

كنار گذاشتن عايد غلط تنها پيش درآمدي براي آشتي كردن است؛ اما در ادامه لازم است مهارت‌هاي لازم براي ترميم مجدد ارتباط را نيز بياموزيم و با روش‌هاي صحيح آشتي با همسر آشنا باشيم. ما در ادامه به چند راهكار و اصل مهم اشاره كرده‌ايم كه به شما كمك مي‌كنند رفتار موفق‌تري داشته باشيد و نتايج مناسب‌تري نيز از رفتارهاي خود بگيريد.

1- زمان مناسبي را براي آشتي كردن با همسر خود انتخاب كنيد

اين مسئله بسيار اهميت دارد كه چه زماني براي آشتي پيشقدم مي‌شويد. در شرايطي كه هيجانات شديد مثل خشم يا غم بر ما مسلط هستند ذهن كارايي شناختي خود را تا حد زيادي از دست مي‌دهد و از همين رو كيفيت تصميم‌گيري‌هايمان كاهش مي‌يابند. در نتيجه براي اينكه بهترين نتيجه را بگيريد بهتر است كمي صبر كنيد، به خود و همسرتان اجازه دهيد تا كمي آرام شويد و سپس زماني كه هيجانات شديد در هردوي شما فروكش كرده براي آشتي كردن اقدام كنيد.

2- به همسرتان اجازه حرف زدن بدهيد

وقتي براي آشتي با همسر اقدام مي‌كنيد لازم است مهارت گفت‌وگوي مؤثر را بلد باشيد. در يك گفت‌وگوي مؤثر شما بايد بتوانيد در مورد احساسات خود صحبت كرده و به فرد مقابل نيز اجازه دهيد در اين باره حرف بزند. در طول زماني كه همسرتان صحبت مي‌كند تلاش كنيد با حركات ساده‌اي نظير تكان دادن سر، برقراري ارتباط چشمي مناسب يا رفتارهاي ساده‌اي مثل گرفتن دست او نشان دهيد كه در كنارش هستيد، او را درك مي‌كنيد و براي شنيدن حرف‌هايش اشتياق داريد.

3- براي آشتي با همسر از منابع مناسب كمك بگيريد

مشورت گرفتن از ديگران براي حل مشكلات خانوادگي به نوبه خود امري منفي تلقي نمي‌شود اما تا جايي كه اين مشورت گرفتن به حريم خصوصي شما آسيب نزند و موجب تشديد اختلافات نشود. معمولاً كشيده شدن دعواي زوجين به خانواده‌ها بيش از اينكه سازنده باشد اغلب به دخالت و تشديد اوضاع منجر مي‌شود.

هم‌چنين توجه داشته باشيد كه به اشتراك گذاشتن دعواها در فضاي مجازي هرگز روش مناسبي براي حل مشكل و آشتي كردن نيستند و تنها به اختلافات شما و دخالت ديگران دامن مي‌زنند. در اين شرايط بهتر است از يك فرد بي‌طرف نظير مشاور خانواده يا يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني كمك بگيريد تا در عين حال كه به راه‌حل‌ها مي‌انديشيد آرامش رواني خود و همسرتان را نيز حفظ كنيد.

4- براي او يادداشت‌هاي كوچك بگذاريد

اگر براي پيش قدم شدن در آشتي احساس خجالت‌زدگي مي‌كنيد يا اينكه غرورتان به شما اجازه اين كار را نمي‌دهد، مي‌توانيد از روش‌هاي ساده ديگري كمك بگيريد كه فضا را براي آشتي با همسر تسهيل نمايند. براي مثال مي‌توانيد براي همسرتان يادداشت‌هاي كوچكي بگذاريد و به او يادآور شويد كه باوجود همه مشكلات و سختي‌ها دوستش داريد. انجام اين كارها كمك مي‌كند تا همسرتان نيز براي آشتي متمايل شده و فرصت‌هاي گفت‌وگوي بيشتري در اختيار هردوتان قرار بگيرد.

5- به جاي تمركز بر پيامدها بر راه‌حل‌ها تمركز كنيد

هر قهري در پي يك مشكل بروز پيدا مي‌كند كه مسلما براي يك يا هردوي زوجين از اهميت بسزايي برخوردار است. هر مشكل نيز پيامدهاي مختلفي دارد كه مي‌تواند موجب رنجش و آزار دو طرف شود. هنگام آشتي با همسر به‌جاي تمركز بر اين پيامدها سعي كنيد راه‌حل‌هاي پيش رو را با يكديگر مرور كنيد. از يكديگر بپرسيد كه چه‌كارهايي براي رفع مشكل خود مي‌توانيد انجام دهيد و از چه توانايي‌هايي براي حل موضوع برخوردار هستيد. اگر فكر مي‌كنيد مشكلتان آن‌قدر عميق شده كه هيچ راه‌حلي براي آن نيست كمك گرفتن از يك روانشناس مي‌تواند به آرامش ذهن شما و تصميم‌گيري بهتر كمك نمايد.

6- براي آشتي با همسر بخشش را تمرين كنيد

توانايي آشتي كردن پس از بروز موضوعي كه موجب رنجش شما شده تا حد زيادي نيازمند توانايي بخشش است. بخشش به اين معنا نيست كه رفتارهاي فرد مقابل را مي‌پذيريد يا آن را توجيه مي‌كنيد بلكه بخشش به معناي توانايي رها كردن احساسات منفي كينه و خصومت با وجود همه مشكلات است. اين كار بيش از هر كس به خود شما كمك مي‌كند و آرامش دروني بيشتري را برايتان به ارمغان مي‌آورد. اين مسئله در نهايت كيفيت ارتباط شما را نيز بهبود مي‌بخشد.

7- از پيشقدم شدن براي آشتي، بهره‌وري منفي نكنيد

برخي افراد وقتي براي آشتي با همسر پيش‌قدم مي‌شوند دائماً از اين موضوع سوءاستفاده كرده و خواسته يا ناخواسته بابت آن به ديگري سركوفت مي‌زنند. فراموش نكنيد كه آشتي كردن بايد مجرايي براي احساس امنيت و انگيزه‌اي براي شروع دوباره باشد درنتيجه اين انگيزه را با رفتارهاي غلط از بين نبريد.

جملاتي براي آشتي با همسر

 

شما با جملاتي ساده و دلنشين مي توانيد به راحتي قلب همسرتان را به دست آوريد. اما بايد به آنچه كه مي‌گوييد باور داشته باشيد. جملات مبالغه آميز تنها در كوتاه مدت تاثير دارند.برخي از جملاتي كه به آشتي كردن با همسر تان كمك مي كند به شرح زير است.

حتي قهر فرشته ها هم قشنگه

با همه حرف هايي كه بهم زدي باز هم دوري تو رنجش بيشتره

كاش منو ببخشي تا بازم اون نگاه مهربونت رو بتونم داشته باشم

از دستت ناراحتم ولي وقتي بهت نگاه مي كنم انقدر خواستني هستي كه نميتونم غير تو به چيز ديگه اي فكر كنم

بيشتر از هر چيز ازينكه باعث گريه و ناراحتي تو شدم پشيمونم

وقتي چشاي خيست رو ميبينم انگار همه دنيا رو سرم خراب شده

كاش وقتي ابراي سياه بالاي سرت ميچرخن من ميتونستم چترت باشم

كي گفته با معذرت خواهي نميشه آشتي كرد من انقدر بابت همه كارهاي كرده و نكرده ام ازت عذر ميخوام

غير از من همه اسباب خونه هم دلشون براي صداي خنده هات تنگ شده

براي دريافت مشاوره در زمينه آشتي با همسر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

با همسري كه دائماً قهر مي‌كند چه‌كار كنم؟

قهر كردن يكي از روش‌هاي ناسازگار براي حل مشكل است كه متأسفانه در برخي افراد به‌صورت عادت درمي‌آيد. ناتواني در ابراز مناسب خشم يا بيان مشكلات خود باعث مي‌شوند كه فرد بيش از پيش به قهر كردن روي بياورد. هم‌چنين مشكلات كهنه‌اي كه مدت‌ها حل‌نشده باقي‌مانده‌اند نيز مي‌توانند در اين موضوع مؤثر باشند. در اين شرايط بهتر است از يك مشاور و روانشناس متخصص كمك بگيريد تا ريشه مشكلات را شناسايي كرده و به شما و همسرتان كمك كند الگوهاي رفتاري تازه‌اي را جايگزين الگوهاي مخرب قبلي نماييد.

راه هاي آشتي با همسر چيست؟

بهترين راه پيشگيري از بروز دعواهاي شديد است. اما براي آشتي با همسر خود مي توانيد شرايطي فراهم كنيد تا او ناراحتي هايش را بيان كند. براي صحبت با او پيش قدم بشويد. مساله اي كه باعث دعوا شده را رفع كنيد. و ساير مواردي كه در متن توضيح داده ايم.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا چگونه ممكن است؟

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/11/14  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

دعوا و قهر با همسر يكي از پرتنش‌ترين رويدادهاي زندگي مي‌باشد كه همه افراد آن را تجربه مي‌كنند و امري گريزناپذير است. با اين حال آشتي كردن بعد از يك دعواي سخت و طولاني نيز با مشكلاتي همراه است چراكه بسياري از افراد پيش قدم شدن براي آشتي را نشانه ضعف مي‌دانند و در عين حال از قهر و دوري نيز عذاب مي‌كشند. اين باورهاي غلط باعث مي‌شود تا مشكلات ميان زوجين بيش از قبل شده و حتي به طلاق نيز منجر گردد. از همين رو در بسياري از مواقع زوجين از مشاورين در اين زمينه سوال مي‌پرسند و به دنبال راهكاري براي حل اين مشكل هستند. در همين راستا، ما نيز به نوبه خود در ادامه تلاش كرده‌ايم تا موانع پيش رو را شناسايي كرده و راهكارهايي در اين زمينه در اختيارتان قرار دهيم. براي پيشگيري از بروز دعواي زن و شوهر كليك كنيد.

منبع: آشتي با همسر بعد از قهر و دعوا چگونه امكان پذير است؟

آشتي با همسر بعد قهر و دعوا

شروع كننده دعوا هر كسي كه بوده باشد، شما نيز يك طرف اين رابطه هستيد و بايد راهي براي آشتي ايجاد يا فراهم كنيد. بله شايد همسر شما مقصر بوده و انتظار داريد كه از شما طلب بخشش كند، اما شما نيز بايد راهي پيش روي او بگذاريد تا بتواند پيش قدم شود. در مقابل هم اگر شما مقصر هستيد بايد بدانيد كه بخشش و آشتي با همسر بعد از دعوا هايي كه كرديد كار آساني نيست و بهتر است كه صبور باشيد. پيشنهاد مي‌كنيم كه حتما در مواقع صلح در باره چنين شرايطي با هم صحبت كنيد. در ادامه به راه‌هايي موثر براي آشتي با همسر بعد از دعوا و قهر صحبت كرده‌ايم.

اما اگر مي گوييد زنم قهر كرده رفته حتما مقاله مربوطه را بخوانيد.

عقايد غلط پيرامون آشتي با همسر

شايد اين موضوع براي شما نيز اتفاق افتاده باشد كه باوجود تمايل به آشتي بعد از قهر احساس كنيد كه نمي‌توانيد اين كار را انجام دهيد يا دائماً منتظر باشيد كه همسرتان براي ترميم ارتباط پيش قدم شود. باورهاي غلطي در مورد آشتي كردن وجود دارند كه باعث مي‌شوند شما نتوانيد ارتباط خود را از سر بگيريد و هر روز فاصله بيشتري را ميان خود و همسرتان احساس نماييد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

پيش قدم شدن براي آشتي وظيفه من نيست!

بسياري از زوجين فكر مي‌كنند در زندگي مشترك تنها مرد يا تنها زن بايد براي آشتي كردن پيش قدم شود. همين مسئله باعث مي‌شود كه حتي وقتي مطمئن هستند اشتباهي انجام داده‌اند منتظر بمانند تا فرد مقابل براي گفت‌وگو پيش قدم شود. همواره اين نكته را به خاطر بسپاريد كه آشتي كردن رفتاري مرتبط با جنسيت نيست. در واقع اينكه بگوييم مرد معذرت خواهي نمي‌كند يا زن منت كشي نمي‌كند نشان دهنده اين است كه درك درستي از آشتي كردن نداريم. آشتي كردن آغاز راهي است كه نشان مي‌دهد شما براي ارتباط ميان خود ارزش قائليد و حاضريد براي بهبود آن كاري انجام دهيد. براي آشنايي با نحوه و اهميت پيش قدم شدن براي آشتي با همسر كليك كنيد.

آشتي كردن با همسر مهر تأييدي بر رفتار غلط فرد مقابل است!

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود افراد براي آشتي كردن اقدام نكنند اين است كه فكر مي‌كنند با آشتي مهر تأييدي بر رفتارهاي غلط فرد مقابل خود مي‌زنند. اين در حالي است كه آشتي يعني باز كردن باب گفت‌وگو و تلاش براي حل مشكلات پيشين. اگر آشتي كردن به شيوه درستي انجام شود اين پيغام را به فرد مقابل مي‌رساند كه شما با وجود همه مشكلات تمايل به ادامه ارتباط داريد و درعين‌حال رفتارهاي غلط را نيز تأييد نمي‌كنيد.

مشكلات با آشتي حل نمي‌شوند

برخي افراد انتظار دارند همين كه براي آشتي اقدام كردند همه مشكلات به دست فراموشي سپرده شوند و زندگي به بهترين حالت خود بازگردد. درحالي‌كه در واقعيت اغلب چنين اتفاقي نمي‌افتد چراكه آشتي كردن ابتدايي‌ترين گامي است كه شما براي حل مشكلات برمي‌داريد و اين هرگز به‌تنهايي كافي نيست. تجربه بحران‌هايي نظير خيانت زناشويي باوجود آشتي كردن همچنان مي‌توانند به دو طرف ضربه بزنند و كيفيت زندگي زناشويي را تحت تأثير قرار دهند. براي آشنايي با روش‌هاي حل اختلافات زن و شوهر كليك كنيد.

در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه بتوانيد از متخصص براي بهبود اوضاع خود كمك بگيريد و رابطه خود را التيام ببخشيد. زوج درمانگران ازجمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند تا حد زيادي در رفع اين مشكلات به شما كمك كنند.

براي اطلاع بيشتر درباره زوج درماني كليك كنيد.

آشتي كردن با همسرم غرور مرا جريحه دار مي‌كند

بسياري از افراد به‌خصوص مردان احساس مي‌كنند آشتي كردن به معناي ضعف است و اين مسئله غرور آن‌ها را جريحه دار مي‌كند؛ اما لازم است بدانيد آشتي كردن يا حتي تلاش براي عذرخواهي نشان‌دهنده پختگي فرد است كه به او كمك مي‌كند براي رابطه اولويت و ارزش قائل شده و براي حل آن از احساسات شخصي نظير غرور عبور نمايد. بااين‌حال براي اينكه ازنظر رواني تحت فشار كمتري قرار بگيريد لازم است روش‌هاي درست آشتي كردن را بشناسيد و در موقعيت و زمان مناسب براي آن اقدام كنيد. پيشنهاد مي‌شود حتما مقاله معذرت خواهي از همسر را بخوانيد.

 

راهكارهاي مناسب براي آشتي با همسر

كنار گذاشتن عقايد غلط تنها پيش درآمدي براي آشتي كردن است؛ اما در ادامه لازم است مهارت‌هاي لازم براي ترميم مجدد ارتباط را نيز بياموزيم و با روش‌هاي صحيح آشتي كردن آشنا باشيم. ما در ادامه به چند راهكار و اصل مهم اشاره كرده‌ايم كه به شما كمك مي‌كنند رفتار موفق‌تري داشته باشيد و نتايج مناسب‌تري نيز از رفتارهاي خود بگيريد.

1- زمان مناسبي را براي آشتي كردن با همسر خود انتخاب كنيد

اين مسئله بسيار اهميت دارد كه چه زماني براي آشتي پيشقدم مي‌شويد. در شرايطي كه هيجانات شديد مثل خشم يا غم بر ما مسلط هستند ذهن كارايي شناختي خود را تا حد زيادي از دست مي‌دهد و از همين رو كيفيت تصميم‌گيري‌هايمان كاهش مي‌يابند. در نتيجه براي اينكه بهترين نتيجه را بگيريد بهتر است كمي صبر كنيد، به خود و همسرتان اجازه دهيد تا كمي آرام شويد و سپس زماني كه هيجانات شديد در هردوي شما فروكش كرده براي آشتي كردن اقدام كنيد.

2- به همسرتان اجازه حرف زدن بدهيد

وقتي براي آشتي كردن اقدام مي‌كنيد لازم است مهارت گفت‌وگوي مؤثر را بلد باشيد. در يك گفت‌وگوي مؤثر شما بايد بتوانيد در مورد احساسات خود صحبت كرده و به فرد مقابل نيز اجازه دهيد در اين باره حرف بزند. در طول زماني كه همسرتان صحبت مي‌كند تلاش كنيد با حركات ساده‌اي نظير تكان دادن سر، برقراري ارتباط چشمي مناسب يا رفتارهاي ساده‌اي مثل گرفتن دست او نشان دهيد كه در كنارش هستيد، او را درك مي‌كنيد و براي شنيدن حرف‌هايش اشتياق داريد.

3- براي آشتي با همسر بعد از قهر و دعوا از منابع مناسب كمك بگيريد

مشورت گرفتن از ديگران براي حل مشكلات خانوادگي به نوبه خود امري منفي تلقي نمي‌شود اما تا جايي كه اين مشورت گرفتن به حريم خصوصي شما آسيب نزند و موجب تشديد اختلافات نشود. معمولاً كشيده شدن دعواي زوجين به خانواده‌ها بيش از اينكه سازنده باشد اغلب به دخالت و تشديد اوضاع منجر مي‌شود. هم‌چنين توجه داشته باشيد كه به اشتراك گذاشتن دعواها در فضاي مجازي هرگز روش مناسبي براي حل مشكل و آشتي كردن نيستند و تنها به اختلافات شما و دخالت ديگران دامن مي‌زنند. در اين شرايط بهتر است از يك فرد بي‌طرف نظير مشاور خانواده يا يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني كمك بگيريد تا در عين حال كه به راه‌حل‌ها مي‌انديشيد آرامش رواني خود و همسرتان را نيز حفظ كنيد.

براي اطلاع از روند دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

4- براي او يادداشت‌هاي كوچك بگذاريد

اگر براي پيش قدم شدن در آشتي احساس خجالت‌زدگي مي‌كنيد يا اينكه غرورتان به شما اجازه اين كار را نمي‌دهد، مي‌توانيد از روش‌هاي ساده ديگري كمك بگيريد كه فضا را براي آشتي تسهيل نمايند. براي مثال مي‌توانيد براي همسرتان يادداشت‌هاي كوچكي بگذاريد و به او يادآور شويد كه باوجود همه مشكلات و سختي‌ها دوستش داريد. انجام اين كارها كمك مي‌كند تا همسرتان نيز براي آشتي متمايل شده و فرصت‌هاي گفت‌وگوي بيشتري در اختيار هردوتان قرار بگيرد.

5- به جاي تمركز بر پيامدها بر راه‌حل‌ها تمركز كنيد

هر قهري در پي يك مشكل بروز پيدا مي‌كند كه مسلما براي يك يا هردوي زوجين از اهميت بسزايي برخوردار است. هر مشكل نيز پيامدهاي مختلفي دارد كه مي‌تواند موجب رنجش و آزار دو طرف شود. هنگام آشتي كردن به‌جاي تمركز بر اين پيامدها سعي كنيد راه‌حل‌هاي پيش رو را با يكديگر مرور كنيد. از يكديگر بپرسيد كه چه‌كارهايي براي رفع مشكل خود مي‌توانيد انجام دهيد و از چه توانايي‌هايي براي حل موضوع برخوردار هستيد. اگر فكر مي‌كنيد مشكلتان آن‌قدر عميق شده كه هيچ راه‌حلي براي آن نيست كمك گرفتن از يك روانشناس مي‌تواند به آرامش ذهن شما و تصميم‌گيري بهتر كمك نمايد.

6- براي آشتي با همسر بخشش را تمرين كنيد

توانايي آشتي كردن پس از بروز موضوعي كه موجب رنجش شما شده تا حد زيادي نيازمند توانايي بخشش است. بخشش به اين معنا نيست كه رفتارهاي فرد مقابل را مي‌پذيريد يا آن را توجيه مي‌كنيد بلكه بخشش به معناي توانايي رها كردن احساسات منفي كينه و خصومت با وجود همه مشكلات است. اين كار بيش از هر كس به خود شما كمك مي‌كند و آرامش دروني بيشتري را برايتان به ارمغان مي‌آورد. اين مسئله در نهايت كيفيت ارتباط شما را نيز بهبود مي‌بخشد. براي اطلاع بيشتر درباره نحوه بخشيدن همسر كليك كنيد.

7- از پيشقدم شدن براي آشتي، بهره‌وري منفي نكنيد

برخي افراد وقتي براي آشتي پيش‌قدم مي‌شوند دائماً از اين موضوع سوءاستفاده كرده و خواسته يا ناخواسته بابت آن به ديگري سركوفت مي‌زنند. فراموش نكنيد كه آشتي كردن بايد مجرايي براي احساس امنيت و انگيزه‌اي براي شروع دوباره باشد درنتيجه اين انگيزه را با رفتارهاي غلط از بين نبريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آشتي با همسر بعد از دعوا و قهر مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

 

 

 

سؤالات متداول

با همسري كه دائماً قهر مي‌كند چه‌كار كنم؟

قهر كردن يكي از روش‌هاي ناسازگار براي حل مشكل است كه متأسفانه در برخي افراد به‌صورت عادت درمي‌آيد. ناتواني در ابراز مناسب خشم يا بيان مشكلات خود باعث مي‌شوند كه فرد بيش از پيش به قهر كردن روي بياورد. هم‌چنين مشكلات كهنه‌اي كه مدت‌ها حل‌نشده باقي‌مانده‌اند نيز مي‌توانند در اين موضوع مؤثر باشند. در اين شرايط بهتر است از يك مشاور و روانشناس متخصص كمك بگيريد تا ريشه مشكلات را شناسايي كرده و به شما و همسرتان كمك كند الگوهاي رفتاري تازه‌اي را جايگزين الگوهاي مخرب قبلي نماييد.

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1401/9/9  ] [ ۱۶ ] [ newmiind ] [ ]

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر شايد در ابتدا كار سختي به نظر برسد. اختلاف و دعوا در زندگي موضوع بسيار طبيعي است. اما اگر به فكر حل اختلاف‌ها و سازش با همسرتان نباشيد مشكلات بسياري را در زندگي مشترك تجربه خواهيد كرد. ذره‌هاي كدورت و نفرت به مرور زمان تل انبار شده و شاكله خانواده را تحت تاثير قرار خواهد داد. صبوري، انعطاف، گذشت، درك متقابل و… از جمله ويژگي‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد رابطه‌اي مملو از آرامش ايجاد كنيد. در صورتي كه اختلافات زود به زود پيش مي‌آيد، حتما مقاله راه‌هاي پيشگيري از دعواي زن و شوهر را بخوانيد.

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

چرا بايد هر چه زودتر آشتي كنيم؟

بعضي از ما ارزشي براي معذرت‌خواهي و آشتي قائل نيستيم. درواقع معتقديم به مرور زمان همه‌چيز را حل مي‌شود. واقعيت اين است كه اگر اختلاف بين شما و همسرتان برطرف نشده باشد گذر زمان كاري برايتان انجام نخواهد داد. شايد به‌مرور موضوع فراموش شود يا شما و همسرتان ديگر راجع به آن صحبت نكنيد؛ اما در حقيقت چيزي حل نشده. نشانه آن هم اين است كه با دعواي بعدي تمام اتفاقات گذشته مجدداً سر باز مي‌كنند و شما در هر دعوا همه اختلافات قديمي را هم زنده مي‌كنيد.

يكي ديگر از مشكلات آشتي نكردن و سپردن همه‌چيز به زمان اين است كه رابطه شما و همسرتان آسيب خواهد ديد. وقتي كسي شما را ناراحت كرده اما براي آن عذرخواهي نمي‌كند؛ طبيعتاً از او دلگير مي‌شويد. اين دلگيري قطعاً روي كيفيت رابطه شما اثر خواهد گذاشت. حالا تصور كنيد اين اتفاق چند بار ديگر هم تكرار بشود. چه احساسي نسبت به طرف مقابل خواهيد داشت؟ زندگي مشترك شما و همسرتان هم درصورتي‌كه اختلافات را حل نكنيد درگير همين مسائل خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

راهكارهايي براي پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين قدم براي عذرخواهي از همسرتان اين است كه زمان و مكان مناسبي براي اين كار پيدا كنيد. وقتي همسرتان هنوز عصباني است يا تمايلي به صحبت ندارد؛ يعني هنوز زمان مناسب براي اين كار فرانرسيده است. به خاطر داشته باشيد كه صحبت يك فرايند دونفره است و هردوي شما بايد بخواهيد باهم صحبت كنيد. درنتيجه اگر مي‌بينيد همسرتان آمادگي لازم را ندارد با اصرار به حرف زدن شرايط را بدتر نكنيد.

همدلي داشته باشيد

شايد در اختلافي كه پيش آمده همسرتان هم مقصر باشد و احساس كنيد كسي بايد حرف‌هاي شما را هم بشنود؛ اما اولين قدم براي حل اختلافات و آشتي با همسر اين است كه خودتان را جاي او بگذاريد. ببينيد همسرتان چه احساسي را تجربه كرده است. بهتر است صحبت‌هاي خود را با همدلي شروع كنيد و به او نشان دهيد متوجه احساساتش هستيد. اين كار تا حد زيادي باعث مي‌شود كه خشم همسرتان از بين برود و احساس كند شما متوجه احساسات او هستيد. در اين شرايط به‌احتمال‌زياد همسرتان هم سعي مي‌كند احساسات شما را درك كند.

پيش قدم شدن براي آشتي و رفتارهاي جايگزين

اگر نمي‌توانيد با همسرتان رودررو صحبت كنيد يا احساس مي‌كنيد هنوز وقت آن نرسيده مي‌توانيد از راه‌هاي جايگزين استفاده كنيد. براي مثال نوشتن نامه يكي از بهترين راه‌ها براي شروع صحبت است. هنگامي‌كه نامه مي‌نويسيد تمام افكار شما روي موضوع موردنظر جمع مي‌شود. درعين‌حال همسرتان هم فرصت اين را دارد كه چندين بار نامه را بخواند و راجع به حرف‌هاي شما فكر كند. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه نامه فقط بايد شروعي براي صحبت شما و همسرتان باشد و هرگز نبايد جاي صحبت كردن را بگيرد.

بخشش داشته باشيد

اگر مي‌خواهيد براي آشتي با همسرتان پا پيش بگذاريد؛ “بخشش” مهم‌ترين نكته‌اي است كه بايد رعايت كنيد. بخشش به اين معناست كه شما اشتباهات طرف مقابل را با خود حل كنيد و بابت آن‌ها كينه‌اي در دل نداشته باشيد. در غير اين صورت شما هم نمي‌توانيد به‌خوبي به سمت آشتي و دوستي حركت كنيد. زيرا گوشه‌اي از ذهن‌تان درگير اشتباهات طرف مقابل است كه هنوز از آن‌ها دلگير هستيد.

اشتباه خود را بپذيريد

اگر واقعاً مي‌خواهيد همسرتان شما را ببخشد و زندگي‌تان به حالت سابق برگردد، بايد اشتباهات خود را بپذيريد. بهتر است حين صحبت با همسرتان به اين موضوع اشاره كنيد كه متوجه اشتباه خود شده‌ايد؛ و ديگر آن را تكرار نمي‌كنيد. به خاطر داشته باشيد وقتي تنها با زبان‌تان از طرف مقابل عذرخواهي مي‌كنيد اما در رفتار همان آدم سابق مي‌مانيد نمي‌توانيد از همسرتان انتظار داشته باشيد شما را ببخشد. براي آشتي و سازش يكي از مهم‌ترين نكات اين است كه همسرتان احساس كند شما واقعاً تغيير كرده‌ايد.

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر و اهميت مشاوره

آشتي كردن با همسر گاهي آن‌قدرها هم كار راحتي نيست. بسياري از ما راه‌هاي آشتي كردن را بلد نيستيم. و يا اصلاً متوجه نمي‌شويم همسرمان از چه چيزي ناراحت است و بايد چه‌كار كنيم. در اين شرايط بهتر است آنچه بين شما و همسرتان اتفاق افتاده براي يك مشاور تعريف كنيد و از او بخواهيد براي دلجويي از همسرتان به شما كمك كند. پيشنهاد مي‌شود مقاله آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا را نيز بخوانيد.

يكي ديگر از مزاياي كمك گرفتن از مشاور خانواده اين است كه شما و همسرتان هركدام متوجه سهمي كه در ايجاد اختلاف و درگيري داشته‌ايد خواهيد شد و همين‌طور مشاور به شما كمك مي‌كند رفتارهاي بهتري را جايگزين رفتارهاي نامناسب خود كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

پس از يك دعوا چطور از همسرم دلجويي كنم؟

بهترين راه اين است كه در يك زمان و مكان مناسب با همسرتان صحبت كنيد. سعي كنيد در صحبت كردن همدلي داشته باشيد و به او نشان دهيد كه متوجه اشتباهات خود شده‌ايد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/5  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر شايد در ابتدا كار سختي به نظر برسد. اختلاف و دعوا در زندگي موضوع بسيار طبيعي است. اما اگر به فكر حل اختلاف‌ها و سازش با همسرتان نباشيد مشكلات بسياري را در زندگي مشترك تجربه خواهيد كرد. ذره‌هاي كدورت و نفرت به مرور زمان تل انبار شده و شاكله خانواده را تحت تاثير قرار خواهد داد. صبوري، انعطاف، گذشت، درك متقابل و… از جمله ويژگي‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد رابطه‌اي مملو از آرامش ايجاد كنيد. در صورتي كه اختلافات زود به زود پيش مي‌آيد، حتما مقاله راه‌هاي پيشگيري از دعواي زن و شوهر را بخوانيد.

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

چرا بايد هر چه زودتر آشتي كنيم؟

بعضي از ما ارزشي براي معذرت‌خواهي و آشتي قائل نيستيم. درواقع معتقديم به مرور زمان همه‌چيز را حل مي‌شود. واقعيت اين است كه اگر اختلاف بين شما و همسرتان برطرف نشده باشد گذر زمان كاري برايتان انجام نخواهد داد. شايد به‌مرور موضوع فراموش شود يا شما و همسرتان ديگر راجع به آن صحبت نكنيد؛ اما در حقيقت چيزي حل نشده. نشانه آن هم اين است كه با دعواي بعدي تمام اتفاقات گذشته مجدداً سر باز مي‌كنند و شما در هر دعوا همه اختلافات قديمي را هم زنده مي‌كنيد.

يكي ديگر از مشكلات آشتي نكردن و سپردن همه‌چيز به زمان اين است كه رابطه شما و همسرتان آسيب خواهد ديد. وقتي كسي شما را ناراحت كرده اما براي آن عذرخواهي نمي‌كند؛ طبيعتاً از او دلگير مي‌شويد. اين دلگيري قطعاً روي كيفيت رابطه شما اثر خواهد گذاشت. حالا تصور كنيد اين اتفاق چند بار ديگر هم تكرار بشود. چه احساسي نسبت به طرف مقابل خواهيد داشت؟ زندگي مشترك شما و همسرتان هم درصورتي‌كه اختلافات را حل نكنيد درگير همين مسائل خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

راهكارهايي براي پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين قدم براي عذرخواهي از همسرتان اين است كه زمان و مكان مناسبي براي اين كار پيدا كنيد. وقتي همسرتان هنوز عصباني است يا تمايلي به صحبت ندارد؛ يعني هنوز زمان مناسب براي اين كار فرانرسيده است. به خاطر داشته باشيد كه صحبت يك فرايند دونفره است و هردوي شما بايد بخواهيد باهم صحبت كنيد. درنتيجه اگر مي‌بينيد همسرتان آمادگي لازم را ندارد با اصرار به حرف زدن شرايط را بدتر نكنيد.

همدلي داشته باشيد

شايد در اختلافي كه پيش آمده همسرتان هم مقصر باشد و احساس كنيد كسي بايد حرف‌هاي شما را هم بشنود؛ اما اولين قدم براي حل اختلافات و آشتي با همسر اين است كه خودتان را جاي او بگذاريد. ببينيد همسرتان چه احساسي را تجربه كرده است. بهتر است صحبت‌هاي خود را با همدلي شروع كنيد و به او نشان دهيد متوجه احساساتش هستيد. اين كار تا حد زيادي باعث مي‌شود كه خشم همسرتان از بين برود و احساس كند شما متوجه احساسات او هستيد. در اين شرايط به‌احتمال‌زياد همسرتان هم سعي مي‌كند احساسات شما را درك كند.

پيش قدم شدن براي آشتي و رفتارهاي جايگزين

اگر نمي‌توانيد با همسرتان رودررو صحبت كنيد يا احساس مي‌كنيد هنوز وقت آن نرسيده مي‌توانيد از راه‌هاي جايگزين استفاده كنيد. براي مثال نوشتن نامه يكي از بهترين راه‌ها براي شروع صحبت است. هنگامي‌كه نامه مي‌نويسيد تمام افكار شما روي موضوع موردنظر جمع مي‌شود. درعين‌حال همسرتان هم فرصت اين را دارد كه چندين بار نامه را بخواند و راجع به حرف‌هاي شما فكر كند. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه نامه فقط بايد شروعي براي صحبت شما و همسرتان باشد و هرگز نبايد جاي صحبت كردن را بگيرد.

بخشش داشته باشيد

اگر مي‌خواهيد براي آشتي با همسرتان پا پيش بگذاريد؛ “بخشش” مهم‌ترين نكته‌اي است كه بايد رعايت كنيد. بخشش به اين معناست كه شما اشتباهات طرف مقابل را با خود حل كنيد و بابت آن‌ها كينه‌اي در دل نداشته باشيد. در غير اين صورت شما هم نمي‌توانيد به‌خوبي به سمت آشتي و دوستي حركت كنيد. زيرا گوشه‌اي از ذهن‌تان درگير اشتباهات طرف مقابل است كه هنوز از آن‌ها دلگير هستيد.

اشتباه خود را بپذيريد

اگر واقعاً مي‌خواهيد همسرتان شما را ببخشد و زندگي‌تان به حالت سابق برگردد، بايد اشتباهات خود را بپذيريد. بهتر است حين صحبت با همسرتان به اين موضوع اشاره كنيد كه متوجه اشتباه خود شده‌ايد؛ و ديگر آن را تكرار نمي‌كنيد. به خاطر داشته باشيد وقتي تنها با زبان‌تان از طرف مقابل عذرخواهي مي‌كنيد اما در رفتار همان آدم سابق مي‌مانيد نمي‌توانيد از همسرتان انتظار داشته باشيد شما را ببخشد. براي آشتي و سازش يكي از مهم‌ترين نكات اين است كه همسرتان احساس كند شما واقعاً تغيير كرده‌ايد.

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر و اهميت مشاوره

آشتي كردن با همسر گاهي آن‌قدرها هم كار راحتي نيست. بسياري از ما راه‌هاي آشتي كردن را بلد نيستيم. و يا اصلاً متوجه نمي‌شويم همسرمان از چه چيزي ناراحت است و بايد چه‌كار كنيم. در اين شرايط بهتر است آنچه بين شما و همسرتان اتفاق افتاده براي يك مشاور تعريف كنيد و از او بخواهيد براي دلجويي از همسرتان به شما كمك كند. پيشنهاد مي‌شود مقاله آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا را نيز بخوانيد.

يكي ديگر از مزاياي كمك گرفتن از مشاور خانواده اين است كه شما و همسرتان هركدام متوجه سهمي كه در ايجاد اختلاف و درگيري داشته‌ايد خواهيد شد و همين‌طور مشاور به شما كمك مي‌كند رفتارهاي بهتري را جايگزين رفتارهاي نامناسب خود كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

پس از يك دعوا چطور از همسرم دلجويي كنم؟

بهترين راه اين است كه در يك زمان و مكان مناسب با همسرتان صحبت كنيد. سعي كنيد در صحبت كردن همدلي داشته باشيد و به او نشان دهيد كه متوجه اشتباهات خود شده‌ايد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/5  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر شايد در ابتدا كار سختي به نظر برسد. اختلاف و دعوا در زندگي موضوع بسيار طبيعي است. اما اگر به فكر حل اختلاف‌ها و سازش با همسرتان نباشيد مشكلات بسياري را در زندگي مشترك تجربه خواهيد كرد. ذره‌هاي كدورت و نفرت به مرور زمان تل انبار شده و شاكله خانواده را تحت تاثير قرار خواهد داد. صبوري، انعطاف، گذشت، درك متقابل و… از جمله ويژگي‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد رابطه‌اي مملو از آرامش ايجاد كنيد. در صورتي كه اختلافات زود به زود پيش مي‌آيد، حتما مقاله راه‌هاي پيشگيري از دعواي زن و شوهر را بخوانيد.

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

چرا بايد هر چه زودتر آشتي كنيم؟

بعضي از ما ارزشي براي معذرت‌خواهي و آشتي قائل نيستيم. درواقع معتقديم به مرور زمان همه‌چيز را حل مي‌شود. واقعيت اين است كه اگر اختلاف بين شما و همسرتان برطرف نشده باشد گذر زمان كاري برايتان انجام نخواهد داد. شايد به‌مرور موضوع فراموش شود يا شما و همسرتان ديگر راجع به آن صحبت نكنيد؛ اما در حقيقت چيزي حل نشده. نشانه آن هم اين است كه با دعواي بعدي تمام اتفاقات گذشته مجدداً سر باز مي‌كنند و شما در هر دعوا همه اختلافات قديمي را هم زنده مي‌كنيد.

يكي ديگر از مشكلات آشتي نكردن و سپردن همه‌چيز به زمان اين است كه رابطه شما و همسرتان آسيب خواهد ديد. وقتي كسي شما را ناراحت كرده اما براي آن عذرخواهي نمي‌كند؛ طبيعتاً از او دلگير مي‌شويد. اين دلگيري قطعاً روي كيفيت رابطه شما اثر خواهد گذاشت. حالا تصور كنيد اين اتفاق چند بار ديگر هم تكرار بشود. چه احساسي نسبت به طرف مقابل خواهيد داشت؟ زندگي مشترك شما و همسرتان هم درصورتي‌كه اختلافات را حل نكنيد درگير همين مسائل خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

راهكارهايي براي پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين قدم براي عذرخواهي از همسرتان اين است كه زمان و مكان مناسبي براي اين كار پيدا كنيد. وقتي همسرتان هنوز عصباني است يا تمايلي به صحبت ندارد؛ يعني هنوز زمان مناسب براي اين كار فرانرسيده است. به خاطر داشته باشيد كه صحبت يك فرايند دونفره است و هردوي شما بايد بخواهيد باهم صحبت كنيد. درنتيجه اگر مي‌بينيد همسرتان آمادگي لازم را ندارد با اصرار به حرف زدن شرايط را بدتر نكنيد.

همدلي داشته باشيد

شايد در اختلافي كه پيش آمده همسرتان هم مقصر باشد و احساس كنيد كسي بايد حرف‌هاي شما را هم بشنود؛ اما اولين قدم براي حل اختلافات و آشتي با همسر اين است كه خودتان را جاي او بگذاريد. ببينيد همسرتان چه احساسي را تجربه كرده است. بهتر است صحبت‌هاي خود را با همدلي شروع كنيد و به او نشان دهيد متوجه احساساتش هستيد. اين كار تا حد زيادي باعث مي‌شود كه خشم همسرتان از بين برود و احساس كند شما متوجه احساسات او هستيد. در اين شرايط به‌احتمال‌زياد همسرتان هم سعي مي‌كند احساسات شما را درك كند.

پيش قدم شدن براي آشتي و رفتارهاي جايگزين

اگر نمي‌توانيد با همسرتان رودررو صحبت كنيد يا احساس مي‌كنيد هنوز وقت آن نرسيده مي‌توانيد از راه‌هاي جايگزين استفاده كنيد. براي مثال نوشتن نامه يكي از بهترين راه‌ها براي شروع صحبت است. هنگامي‌كه نامه مي‌نويسيد تمام افكار شما روي موضوع موردنظر جمع مي‌شود. درعين‌حال همسرتان هم فرصت اين را دارد كه چندين بار نامه را بخواند و راجع به حرف‌هاي شما فكر كند. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه نامه فقط بايد شروعي براي صحبت شما و همسرتان باشد و هرگز نبايد جاي صحبت كردن را بگيرد.

بخشش داشته باشيد

اگر مي‌خواهيد براي آشتي با همسرتان پا پيش بگذاريد؛ “بخشش” مهم‌ترين نكته‌اي است كه بايد رعايت كنيد. بخشش به اين معناست كه شما اشتباهات طرف مقابل را با خود حل كنيد و بابت آن‌ها كينه‌اي در دل نداشته باشيد. در غير اين صورت شما هم نمي‌توانيد به‌خوبي به سمت آشتي و دوستي حركت كنيد. زيرا گوشه‌اي از ذهن‌تان درگير اشتباهات طرف مقابل است كه هنوز از آن‌ها دلگير هستيد.

اشتباه خود را بپذيريد

اگر واقعاً مي‌خواهيد همسرتان شما را ببخشد و زندگي‌تان به حالت سابق برگردد، بايد اشتباهات خود را بپذيريد. بهتر است حين صحبت با همسرتان به اين موضوع اشاره كنيد كه متوجه اشتباه خود شده‌ايد؛ و ديگر آن را تكرار نمي‌كنيد. به خاطر داشته باشيد وقتي تنها با زبان‌تان از طرف مقابل عذرخواهي مي‌كنيد اما در رفتار همان آدم سابق مي‌مانيد نمي‌توانيد از همسرتان انتظار داشته باشيد شما را ببخشد. براي آشتي و سازش يكي از مهم‌ترين نكات اين است كه همسرتان احساس كند شما واقعاً تغيير كرده‌ايد.

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر و اهميت مشاوره

آشتي كردن با همسر گاهي آن‌قدرها هم كار راحتي نيست. بسياري از ما راه‌هاي آشتي كردن را بلد نيستيم. و يا اصلاً متوجه نمي‌شويم همسرمان از چه چيزي ناراحت است و بايد چه‌كار كنيم. در اين شرايط بهتر است آنچه بين شما و همسرتان اتفاق افتاده براي يك مشاور تعريف كنيد و از او بخواهيد براي دلجويي از همسرتان به شما كمك كند. پيشنهاد مي‌شود مقاله آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا را نيز بخوانيد.

يكي ديگر از مزاياي كمك گرفتن از مشاور خانواده اين است كه شما و همسرتان هركدام متوجه سهمي كه در ايجاد اختلاف و درگيري داشته‌ايد خواهيد شد و همين‌طور مشاور به شما كمك مي‌كند رفتارهاي بهتري را جايگزين رفتارهاي نامناسب خود كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

پس از يك دعوا چطور از همسرم دلجويي كنم؟

بهترين راه اين است كه در يك زمان و مكان مناسب با همسرتان صحبت كنيد. سعي كنيد در صحبت كردن همدلي داشته باشيد و به او نشان دهيد كه متوجه اشتباهات خود شده‌ايد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/5  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر شايد در ابتدا كار سختي به نظر برسد. اختلاف و دعوا در زندگي موضوع بسيار طبيعي است. اما اگر به فكر حل اختلاف‌ها و سازش با همسرتان نباشيد مشكلات بسياري را در زندگي مشترك تجربه خواهيد كرد. ذره‌هاي كدورت و نفرت به مرور زمان تل انبار شده و شاكله خانواده را تحت تاثير قرار خواهد داد. صبوري، انعطاف، گذشت، درك متقابل و… از جمله ويژگي‌هايي است كه به شما كمك مي‌كند تا بتوانيد رابطه‌اي مملو از آرامش ايجاد كنيد. در صورتي كه اختلافات زود به زود پيش مي‌آيد، حتما مقاله راه‌هاي پيشگيري از دعواي زن و شوهر را بخوانيد.

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

چرا بايد هر چه زودتر آشتي كنيم؟

بعضي از ما ارزشي براي معذرت‌خواهي و آشتي قائل نيستيم. درواقع معتقديم به مرور زمان همه‌چيز را حل مي‌شود. واقعيت اين است كه اگر اختلاف بين شما و همسرتان برطرف نشده باشد گذر زمان كاري برايتان انجام نخواهد داد. شايد به‌مرور موضوع فراموش شود يا شما و همسرتان ديگر راجع به آن صحبت نكنيد؛ اما در حقيقت چيزي حل نشده. نشانه آن هم اين است كه با دعواي بعدي تمام اتفاقات گذشته مجدداً سر باز مي‌كنند و شما در هر دعوا همه اختلافات قديمي را هم زنده مي‌كنيد.

يكي ديگر از مشكلات آشتي نكردن و سپردن همه‌چيز به زمان اين است كه رابطه شما و همسرتان آسيب خواهد ديد. وقتي كسي شما را ناراحت كرده اما براي آن عذرخواهي نمي‌كند؛ طبيعتاً از او دلگير مي‌شويد. اين دلگيري قطعاً روي كيفيت رابطه شما اثر خواهد گذاشت. حالا تصور كنيد اين اتفاق چند بار ديگر هم تكرار بشود. چه احساسي نسبت به طرف مقابل خواهيد داشت؟ زندگي مشترك شما و همسرتان هم درصورتي‌كه اختلافات را حل نكنيد درگير همين مسائل خواهد شد.

 

بيشتر بخوانيد : اختلافات خانوادگي

 

راهكارهايي براي پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

انتخاب زمان و مكان مناسب

اولين قدم براي عذرخواهي از همسرتان اين است كه زمان و مكان مناسبي براي اين كار پيدا كنيد. وقتي همسرتان هنوز عصباني است يا تمايلي به صحبت ندارد؛ يعني هنوز زمان مناسب براي اين كار فرانرسيده است. به خاطر داشته باشيد كه صحبت يك فرايند دونفره است و هردوي شما بايد بخواهيد باهم صحبت كنيد. درنتيجه اگر مي‌بينيد همسرتان آمادگي لازم را ندارد با اصرار به حرف زدن شرايط را بدتر نكنيد.

همدلي داشته باشيد

شايد در اختلافي كه پيش آمده همسرتان هم مقصر باشد و احساس كنيد كسي بايد حرف‌هاي شما را هم بشنود؛ اما اولين قدم براي حل اختلافات و آشتي با همسر اين است كه خودتان را جاي او بگذاريد. ببينيد همسرتان چه احساسي را تجربه كرده است. بهتر است صحبت‌هاي خود را با همدلي شروع كنيد و به او نشان دهيد متوجه احساساتش هستيد. اين كار تا حد زيادي باعث مي‌شود كه خشم همسرتان از بين برود و احساس كند شما متوجه احساسات او هستيد. در اين شرايط به‌احتمال‌زياد همسرتان هم سعي مي‌كند احساسات شما را درك كند.

پيش قدم شدن براي آشتي و رفتارهاي جايگزين

اگر نمي‌توانيد با همسرتان رودررو صحبت كنيد يا احساس مي‌كنيد هنوز وقت آن نرسيده مي‌توانيد از راه‌هاي جايگزين استفاده كنيد. براي مثال نوشتن نامه يكي از بهترين راه‌ها براي شروع صحبت است. هنگامي‌كه نامه مي‌نويسيد تمام افكار شما روي موضوع موردنظر جمع مي‌شود. درعين‌حال همسرتان هم فرصت اين را دارد كه چندين بار نامه را بخواند و راجع به حرف‌هاي شما فكر كند. بااين‌حال دقت داشته باشيد كه نامه فقط بايد شروعي براي صحبت شما و همسرتان باشد و هرگز نبايد جاي صحبت كردن را بگيرد.

بخشش داشته باشيد

اگر مي‌خواهيد براي آشتي با همسرتان پا پيش بگذاريد؛ “بخشش” مهم‌ترين نكته‌اي است كه بايد رعايت كنيد. بخشش به اين معناست كه شما اشتباهات طرف مقابل را با خود حل كنيد و بابت آن‌ها كينه‌اي در دل نداشته باشيد. در غير اين صورت شما هم نمي‌توانيد به‌خوبي به سمت آشتي و دوستي حركت كنيد. زيرا گوشه‌اي از ذهن‌تان درگير اشتباهات طرف مقابل است كه هنوز از آن‌ها دلگير هستيد.

اشتباه خود را بپذيريد

اگر واقعاً مي‌خواهيد همسرتان شما را ببخشد و زندگي‌تان به حالت سابق برگردد، بايد اشتباهات خود را بپذيريد. بهتر است حين صحبت با همسرتان به اين موضوع اشاره كنيد كه متوجه اشتباه خود شده‌ايد؛ و ديگر آن را تكرار نمي‌كنيد. به خاطر داشته باشيد وقتي تنها با زبان‌تان از طرف مقابل عذرخواهي مي‌كنيد اما در رفتار همان آدم سابق مي‌مانيد نمي‌توانيد از همسرتان انتظار داشته باشيد شما را ببخشد. براي آشتي و سازش يكي از مهم‌ترين نكات اين است كه همسرتان احساس كند شما واقعاً تغيير كرده‌ايد.

پيش قدم شدن براي آشتي با همسر و اهميت مشاوره

آشتي كردن با همسر گاهي آن‌قدرها هم كار راحتي نيست. بسياري از ما راه‌هاي آشتي كردن را بلد نيستيم. و يا اصلاً متوجه نمي‌شويم همسرمان از چه چيزي ناراحت است و بايد چه‌كار كنيم. در اين شرايط بهتر است آنچه بين شما و همسرتان اتفاق افتاده براي يك مشاور تعريف كنيد و از او بخواهيد براي دلجويي از همسرتان به شما كمك كند. پيشنهاد مي‌شود مقاله آشتي با همسر بعد از كلي قهر و دعوا را نيز بخوانيد.

يكي ديگر از مزاياي كمك گرفتن از مشاور خانواده اين است كه شما و همسرتان هركدام متوجه سهمي كه در ايجاد اختلاف و درگيري داشته‌ايد خواهيد شد و همين‌طور مشاور به شما كمك مي‌كند رفتارهاي بهتري را جايگزين رفتارهاي نامناسب خود كنيد. براي دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

سؤالات متداول

پس از يك دعوا چطور از همسرم دلجويي كنم؟

بهترين راه اين است كه در يك زمان و مكان مناسب با همسرتان صحبت كنيد. سعي كنيد در صحبت كردن همدلي داشته باشيد و به او نشان دهيد كه متوجه اشتباهات خود شده‌ايد.

براي عضويت در اينستاگرام (ذهن نو) كليك كنيد

آخرين تحقيقات علمي روانشناسي

 

 ورود به صفحه

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 09397993559

 

 

 

منبع : پيش قدم شدن براي آشتي با همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/8/5  ] [ ۰۷ ] [ newmiind ] [ ]

دعوا و قهر با همسر يكي از پرتنش‌ترين رويدادهاي زندگي مي‌باشد كه همه افراد آن را تجربه مي‌كنند و امري گريزناپذير است. با اين حال آشتي كردن بعد از يك دعواي سخت و طولاني نيز با مشكلاتي همراه است چراكه بسياري از افراد پيش قدم شدن براي آشتي را نشانه ضعف مي‌دانند و در عين حال از قهر و دوري نيز عذاب مي‌كشند. اين باورهاي غلط باعث مي‌شود تا مشكلات ميان زوجين بيش از قبل شده و حتي به طلاق نيز منجر گردد. از همين رو در بسياري از مواقع زوجين از مشاورين در اين زمينه سوال مي‌پرسند و به دنبال راهكاري براي حل اين مشكل هستند. در همين راستا، ما نيز به نوبه خود در ادامه تلاش كرده‌ايم تا موانع پيش رو را شناسايي كرده و راهكارهايي در اين زمينه در اختيارتان قرار دهيم پس همراه ما باشيد.

 

منبع : آشتي با همسر

 

 

عقايد غلط پيرامون آشتي با همسر

شايد اين موضوع براي شما نيز اتفاق افتاده باشد كه باوجود تمايل به آشتي بعد از قهر احساس كنيد كه نمي‌توانيد اين كار را انجام دهيد يا دائماً منتظر باشيد كه همسرتان براي ترميم ارتباط پيش قدم شود. باورهاي غلطي در مورد آشتي كردن وجود دارند كه باعث مي‌شوند شما نتوانيد ارتباط خود را از سر بگيريد و هر روز فاصله بيشتري را ميان خود و همسرتان احساس نماييد. ما در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم.

پيش قدم شدن براي آشتي وظيفه من نيست!

بسياري از زوجين فكر مي‌كنند در زندگي مشترك تنها مرد يا تنها زن بايد براي آشتي كردن پيش قدم شود. همين مسئله باعث مي‌شود كه حتي وقتي مطمئن هستند اشتباهي انجام داده‌اند منتظر بمانند تا فرد مقابل براي گفت‌وگو پيش قدم شود. همواره اين نكته را به خاطر بسپاريد كه آشتي كردن رفتاري مرتبط با جنسيت نيست. در واقع اينكه بگوييم مرد معذرت خواهي نمي‌كند يا زن منت كشي نمي‌كند نشان دهنده اين است كه درك درستي از آشتي كردن نداريم. آشتي كردن آغاز راهي است كه نشان مي‌دهد شما براي ارتباط ميان خود ارزش قائليد و حاضريد براي بهبود آن كاري انجام دهيد.

آشتي كردن با همسر مهر تأييدي بر رفتار غلط فرد مقابل است!

يكي از دلايلي كه باعث مي‌شود افراد براي آشتي كردن اقدام نكنند اين است كه فكر مي‌كنند با آشتي مهر تأييدي بر رفتارهاي غلط فرد مقابل خود مي‌زنند. اين در حالي است كه آشتي يعني باز كردن باب گفت‌وگو و تلاش براي حل مشكلات پيشين. اگر آشتي كردن به شيوه درستي انجام شود اين پيغام را به فرد مقابل مي‌رساند كه شما با وجود همه مشكلات تمايل به ادامه ارتباط داريد و درعين‌حال رفتارهاي غلط را نيز تأييد نمي‌كنيد.

تماس با مشاور

مشكلات با آشتي حل نمي‌شوند

برخي افراد انتظار دارند همين كه براي آشتي اقدام كردند همه مشكلات به دست فراموشي سپرده شوند و زندگي به بهترين حالت خود بازگردد. درحالي‌كه در واقعيت اغلب چنين اتفاقي نمي‌افتد چراكه آشتي كردن ابتدايي‌ترين گامي است كه شما براي حل مشكلات برمي‌داريد و اين هرگز به‌تنهايي كافي نيست. تجربه بحران‌هايي نظير خيانت زناشويي باوجود آشتي كردن همچنان مي‌توانند به دو طرف ضربه بزنند و كيفيت زندگي زناشويي را تحت تأثير قرار دهند. در اين شرايط بسيار اهميت دارد كه بتوانيد از متخصص براي بهبود اوضاع خود كمك بگيريد و رابطه خود را التيام ببخشيد. زوج درمانگران ازجمله متخصصيني هستند كه مي‌توانند تا حد زيادي در رفع اين مشكلات به شما كمك كنند.

براي اطلاع بيشتر درباره زوج درماني كليك كنيد.

آشتي كردن با همسرم غرور مرا جريحه دار مي‌كند

بسياري از افراد به‌خصوص مردان احساس مي‌كنند آشتي كردن به معناي ضعف است و اين مسئله غرور آن‌ها را جريحه دار مي‌كند؛ اما لازم است بدانيد آشتي كردن يا حتي تلاش براي عذرخواهي نشان‌دهنده پختگي فرد است كه به او كمك مي‌كند براي رابطه اولويت و ارزش قائل شده و براي حل آن از احساسات شخصي نظير غرور عبور نمايد. بااين‌حال براي اينكه ازنظر رواني تحت فشار كمتري قرار بگيريد لازم است روش‌هاي درست آشتي كردن را بشناسيد و در موقعيت و زمان مناسب براي آن اقدام كنيد.

 

راهكارهاي مناسب براي آشتي با همسر

كنار گذاشتن عقايد غلط تنها پيش درآمدي براي آشتي كردن است؛ اما در ادامه لازم است مهارت‌هاي لازم براي ترميم مجدد ارتباط را نيز بياموزيم و با روش‌هاي صحيح آشتي كردن آشنا باشيم. ما در ادامه به چند راهكار و اصل مهم اشاره كرده‌ايم كه به شما كمك مي‌كنند رفتار موفق‌تري داشته باشيد و نتايج مناسب‌تري نيز از رفتارهاي خود بگيريد.

1- زمان مناسبي را براي آشتي كردن با همسر خود انتخاب كنيد

اين مسئله بسيار اهميت دارد كه چه زماني براي آشتي پيشقدم مي‌شويد. در شرايطي كه هيجانات شديد مثل خشم يا غم بر ما مسلط هستند ذهن كارايي شناختي خود را تا حد زيادي از دست مي‌دهد و از همين رو كيفيت تصميم‌گيري‌هايمان كاهش مي‌يابند. در نتيجه براي اينكه بهترين نتيجه را بگيريد بهتر است كمي صبر كنيد، به خود و همسرتان اجازه دهيد تا كمي آرام شويد و سپس زماني كه هيجانات شديد در هردوي شما فروكش كرده براي آشتي كردن اقدام كنيد.

2- به همسرتان اجازه حرف زدن بدهيد

وقتي براي آشتي كردن اقدام مي‌كنيد لازم است مهارت گفت‌وگوي مؤثر را بلد باشيد. در يك گفت‌وگوي مؤثر شما بايد بتوانيد در مورد احساسات خود صحبت كرده و به فرد مقابل نيز اجازه دهيد در اين باره حرف بزند. در طول زماني كه همسرتان صحبت مي‌كند تلاش كنيد با حركات ساده‌اي نظير تكان دادن سر، برقراري ارتباط چشمي مناسب يا رفتارهاي ساده‌اي مثل گرفتن دست او نشان دهيد كه در كنارش هستيد، او را درك مي‌كنيد و براي شنيدن حرف‌هايش اشتياق داريد.

3- براي آشتي با همسر از منابع مناسب كمك بگيريد

مشورت گرفتن از ديگران براي حل مشكلات خانوادگي به نوبه خود امري منفي تلقي نمي‌شود اما تا جايي كه اين مشورت گرفتن به حريم خصوصي شما آسيب نزند و موجب تشديد اختلافات نشود. معمولاً كشيده شدن دعواي زوجين به خانواده‌ها بيش از اينكه سازنده باشد اغلب به دخالت و تشديد اوضاع منجر مي‌شود. هم‌چنين توجه داشته باشيد كه به اشتراك گذاشتن دعواها در فضاي مجازي هرگز روش مناسبي براي حل مشكل و آشتي كردن نيستند و تنها به اختلافات شما و دخالت ديگران دامن مي‌زنند. در اين شرايط بهتر است از يك فرد بي‌طرف نظير مشاور خانواده يا يك روانشناس متخصص در حيطه زوج درماني كمك بگيريد تا در عين حال كه به راه‌حل‌ها مي‌انديشيد آرامش رواني خود و همسرتان را نيز حفظ كنيد.

براي اطلاع از روند دريافت مشاوره خانواده كليك كنيد.

4- براي او يادداشت‌هاي كوچك بگذاريد

اگر براي پيش قدم شدن در آشتي احساس خجالت‌زدگي مي‌كنيد يا اينكه غرورتان به شما اجازه اين كار را نمي‌دهد، مي‌توانيد از روش‌هاي ساده ديگري كمك بگيريد كه فضا را براي آشتي تسهيل نمايند. براي مثال مي‌توانيد براي همسرتان يادداشت‌هاي كوچكي بگذاريد و به او يادآور شويد كه باوجود همه مشكلات و سختي‌ها دوستش داريد. انجام اين كارها كمك مي‌كند تا همسرتان نيز براي آشتي متمايل شده و فرصت‌هاي گفت‌وگوي بيشتري در اختيار هردوتان قرار بگيرد.

5- به جاي تمركز بر پيامدها بر راه‌حل‌ها تمركز كنيد

هر قهري در پي يك مشكل بروز پيدا مي‌كند كه مسلما براي يك يا هردوي زوجين از اهميت بسزايي برخوردار است. هر مشكل نيز پيامدهاي مختلفي دارد كه مي‌تواند موجب رنجش و آزار دو طرف شود. هنگام آشتي كردن به‌جاي تمركز بر اين پيامدها سعي كنيد راه‌حل‌هاي پيش رو را با يكديگر مرور كنيد. از يكديگر بپرسيد كه چه‌كارهايي براي رفع مشكل خود مي‌توانيد انجام دهيد و از چه توانايي‌هايي براي حل موضوع برخوردار هستيد. اگر فكر مي‌كنيد مشكلتان آن‌قدر عميق شده كه هيچ راه‌حلي براي آن نيست كمك گرفتن از يك روانشناس مي‌تواند به آرامش ذهن شما و تصميم‌گيري بهتر كمك نمايد.

6- براي آشتي با همسر بخشش را تمرين كنيد

توانايي آشتي كردن پس از بروز موضوعي كه موجب رنجش شما شده تا حد زيادي نيازمند توانايي بخشش است. بخشش به اين معنا نيست كه رفتارهاي فرد مقابل را مي‌پذيريد يا آن را توجيه مي‌كنيد بلكه بخشش به معناي توانايي رها كردن احساسات منفي كينه و خصومت با وجود همه مشكلات است. اين كار بيش از هر كس به خود شما كمك مي‌كند و آرامش دروني بيشتري را برايتان به ارمغان مي‌آورد. اين مسئله در نهايت كيفيت ارتباط شما را نيز بهبود مي‌بخشد. 

7- از پيشقدم شدن براي آشتي، بهره‌وري منفي نكنيد

برخي افراد وقتي براي آشتي پيش‌قدم مي‌شوند دائماً از اين موضوع سوءاستفاده كرده و خواسته يا ناخواسته بابت آن به ديگري سركوفت مي‌زنند. فراموش نكنيد كه آشتي كردن بايد مجرايي براي احساس امنيت و انگيزه‌اي براي شروع دوباره باشد درنتيجه اين انگيزه را با رفتارهاي غلط از بين نبريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه خانواده مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني خانواده با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو از طريق شماره 02166419012 تماس بگيريد.

 

 

 

سؤالات متداول

با همسري كه دائماً قهر مي‌كند چه‌كار كنم؟

قهر كردن يكي از روش‌هاي ناسازگار براي حل مشكل است كه متأسفانه در برخي افراد به‌صورت عادت درمي‌آيد. ناتواني در ابراز مناسب خشم يا بيان مشكلات خود باعث مي‌شوند كه فرد بيش از پيش به قهر كردن روي بياورد. هم‌چنين مشكلات كهنه‌اي كه مدت‌ها حل‌نشده باقي‌مانده‌اند نيز مي‌توانند در اين موضوع مؤثر باشند. در اين شرايط بهتر است از يك مشاور و روانشناس متخصص كمك بگيريد تا ريشه مشكلات را شناسايي كرده و به شما و همسرتان كمك كند الگوهاي رفتاري تازه‌اي را جايگزين الگوهاي مخرب قبلي نماييد.

 

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354 استان تهران :9092301539

 

 

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

 شماره تماس با موبايل : 66419012-021

 

 

منبع : آشتي با همسر

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/2/4  ] [ ۰۶ ] [ newmiind ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
  • مشاوره روانشناسی
  • مشاوره روانشناسی ذهن نو
  • ذهن نو
  • تست روانشناسی کیومایند
  • کلینیک تخصصی کودک
  • سن استعدادیابی کودک
  • استعدادیابی کودک دو ساله
  • استعدادیابی کودک سه ساله
  • استعدادیابی کودک چهار ساله
  • استعدادیابی کودک تهران
  • آموزش سکس
  • قرص تاخیری
  • علائم اعتیاد
  • مشاوره آنلاین روانشناسی
  • مشاوره تلفنی
  • مشاوره تلفنی خانواده
  • مشاوره تلفنی ازدواج
  • مشاوره تلفنی خیانت
  • مشاوره تلفنی کودک
  • مشاوره تلفنی جنسی
  • مشاوره تلفنی ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی تلفنی
  • مشاوره تلفنی تحصیلی
  • مشاوره خانواده
  • مشاوره ازدواج
  • مشاوره کودک
  • مشاوره جنسی
  • مشاوره ترک اعتیاد
  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • ترک اعتیاد
  • ترک متادون
  • ترک ترامادول
  • ترک شیشه
  • ترک شیره
  • ترک حشیش
  • ترک هروئین
  • ترک تریاک
  • ترک ماریجوانا
  • درمان استرس
  • درمان اضطراب
  • علائم اعتیاد به متادون
  • علائم اعتیاد به ترامادول
  • علائم اعتیاد به تریاک
  • علائم اعتیاد به هروئین
  • علائم اعتیاد به شیشه
  • علائم اعتیاد به کوکائین
  • ماریجوانا
  • علائم اعتیاد به حشیش
  • علائم اعتیاد به شیره
  • علائم اعتیاد به کراک
  • قالب وبلاگ
    نظرسنجی
    لینک های تبادلی
    فاقد لینک
    تبادل لینک اتوماتیک
    لینک :
    خبرنامه
    عضویت لغو عضویت
    پيوندهای روزانه
    لينكي ثبت نشده است
    پنل کاربری
    نام کاربری :
    پسورد :
    عضویت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :
    آمار
    امروز : 0
    دیروز : 0
    افراد آنلاین : 1
    همه : 0
    چت باکس
    موضوعات وب
    موضوعي ثبت نشده است
    امکانات وب